Pati Karina sako būsianti ištikima „Skonio“ žiūrovė, bet dalyvauti šou ji nesiryžo. „Nesu tokia originali ir nesijaučiu turinti tiek daug patirties. Gaminti mėgstu, ir dabar daug laiko praleidžiu virtuvėje – savo Majų su vyru nusprendėme maitinti tik naminiu maistu. Nieko nėra geriau, kai žinai, ką vaikas valgo“, – pasakoja rūpestinga mama.
Karinos vyras šokėjas Saulius Skambinas gamina retai, nes, žmona įtaria, bijo atskleisti savo talentą. „Bijo, kad juo nesinaudočiau, – juokiasi Karina. – Bet gamina jis gerai, net padovanojau jam knygą „Tėčio receptai“. Jei sumanytų dalyvauti „Skonyje“, Karina gamintų savo firminį krevečių patiekalą su pomidorų, paprikos, česnako ir jogurto padažu. O jeigu norėtų pademonstruoti meistriškumą, ruoštų išskirtinius prancūziškus pyragėlius – canelés.
„Mėgstu saldžiai pavalgyti. Esu ištobulinusi šį receptą. Su canelés yra ką veikti, bet, kai kas nors gražiai paprašo, metu į šoną darbus ir imu juos kepti. Kiek smagumo: temperatūrą mažinti, didinti, orkaitėje vietą keisti, tešlą šaldyti. Bet man šitų prancūziškų stebuklų ruošimas – kaip poilsis!”, – sako didžiausio LNK kulinarinio šou „Skonis“ vinjetėje uždainavusi Karina Krysko-Skambinė.