Teisėjai pirmą kartą pakils nuo savo stalo ir kartu su savo komandų nariais užsidarys virtuvėse, kad pagamintų geriausią sumuštinį, nes „Sumuštinis“ bus ta tema, kuria varžysis „Skonio“ dalyviai. Komandų pagamintus sumuštinius vertins nepriklausomas ekspertas. Šįsyk tai bus žinomas virtuvės šefas, laidų vedėjas, knygų autorius Linas Samėnas.
Paragavęs visų komandų sumuštinių, Linas Samėnas daugiausia kritikos negailėjo Kristinos Brazauskienės komandos sumuštiniui. „Nežinau, kam gali būti skanu aliejuje iškepta bulka su vidutiniška silke ir ant viršaus uždėtu poru“, – Linas Samėnas taip komentavo konkursinį patiekalą ir atkreipė dėmesį, kad vertino patiekalą aklai, nežinodamas, kas jį gamino.
„Aš protestuoju, ir tuoj švilpsiu“, – griežtai prieštaravo Brazauskienė tokiam L. Samėno vertinimui ir netruko įgyvendinti savo grasinimą.
„Aš ją pačią galiu nušvilpti dėl tokio sumuštinio, kuriame nei skonio, nei išvaizdos“, – atkirto L. Samėnas, pažymėjęs, kad jam nepatiko nė vienas iš keturių sumuštinių, nes kiekvieną jų buvo galima padaryti geriau.