Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Anksčiau rašė, kad grybai vevraitės netinka virti sriuboms,nes verdant išsiskiria iš jų nuodingosios medžiagos.Dabar jau rašo, kad voveraitės tinkamos virti sriuboms.Tai kaip čia suprasti, kas meluoja? Baugu jau ir tikėti kas rašoma.Tikra velniava dabar darosi su visa ir, bet kokia forma pateikta informacija.Baisūs laikai atėjo, nes nebėra kuom tikėti.
Matyt arabas žydiškos pakraipos. Valgyti tik voveraites? Ne rašliava, bet .isliava. Ką norėsim , valgėm ir valgysim.
O slepiama nuo žmonių svarbi informacija ant medžių kamienų auga grybai kerpės jos vaistai ir tinkamai paruoštos velniškai brangios jas Rusijos Baltarusijos didelių mišku gyventojai renka apdoroja ir brangei parduoda užsienio šalims kurios iš jų gamina vaistus o taip tai žinios kurių mums žinoti nereikėtų nes gali manau supratote......
@Mašina
Mašina atkomentinu jas ilgai mirko ir žino metu laiką kada jas rinkti o kad jos velniškai brangios tai tiesa.....
Nesupratau: vienoje vietoje rašo, kad negalima pievagrybių naudoti sriubai, kitur kad galima
Jūs,išminčiai, rašydami apie grybus vieną kartą susitarkit kaip pasigirt, kad esate žinovai. Vienas rašo, kad vienų grybų virt negalima, o jau kitas po kiek laiko rašo, kad tuos grybus virt galima. Durnių laivas.
Išbandysiu ant uosvenes.
Nereikia ilgai virti grybų,nuo ilgo terminio apdorojimo keiciasi ju molekulinė sandara ir jei kepenys nėra sveikos,o dar būna,kad pašalinta tulžis,tai kepenims sunku su tuo grybu susidorot. Taip ir gaunasi organizmo apsinuodijimas. Virti grybus reikia ne daugiau dešimties minučių.
Voveriškos tai ne grybai 3 rūšys mediena
Kas juos valgo išskirus zuikius ar voverės
Kas juos valgo išskirus zuikius ar voverės
Neikite grybauti gruodžio pabaigoje - bybi rasite.
@Ir vapšė
Na prajuokinti,aciu
Virsime žibale
REKLAMA
REKLAMA
Jokiu būdu nevirkite šių grybų: vandenyje išskiria nuodus