Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nereikia ilgai virti grybų,nuo ilgo terminio apdorojimo keiciasi ju molekulinė sandara ir jei kepenys nėra sveikos,o dar būna,kad pašalinta tulžis,tai kepenims sunku su tuo grybu susidorot. Taip ir gaunasi organizmo apsinuodijimas. Virti grybus reikia ne daugiau dešimties minučių.
Voveriškos tai ne grybai 3 rūšys mediena
Kas juos valgo išskirus zuikius ar voverės
Kas juos valgo išskirus zuikius ar voverės
Neikite grybauti gruodžio pabaigoje - bybi rasite.
Virsime žibale
aisku, kad negalima virti baravyku, raudonikiu ir geltonu umedziu .
Nodas ira vakcina
@Vbnv
bet tau jau niekas nepakenks.
REKLAMA
REKLAMA
Jokiu būdu nevirkite šių grybų: vandenyje išskiria nuodus