• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros savaitgaliai neatsiejami nuo gamtos ir skanaus maisto. Nustebinkite savo svečius išskirtiniu receptu, kuriuo pasidalino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai Domantas ir Justas.

Vasaros savaitgaliai neatsiejami nuo gamtos ir skanaus maisto. Nustebinkite savo svečius išskirtiniu receptu, kuriuo pasidalino TV3 laidos „Lidl grilio talentai“ dalyviai Domantas ir Justas.

REKLAMA

Vaikystės draugai laidos metu ruošė anties filė apelsinų padaže ir ant grilio keptas daržoves. 

Šiam patiekalui jums reikės:

2 vnt. anties filė;

apelsino;

medaus;

granato;           

cukinijos;

mažųjų bulvyčių (jaunų);

2 kukurūzų (virtų);

smulkiavaisio pomidoro (gali būti su šakelėmis);

sviesto (su žolelėmis);

druskos;

pipirų;

česnako;

alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti?

1. Išspaudžiame dviejų apelsinų sultis ir pilame kartu su medumi į keptuvę. Pakaitiname kol medus išsilydo. Įtarkuojame apelsino žievelę ir gerai išmaišome.

2. Kukurūzus įtriname sviestu su žolelėmis. Supjaustytą cukiniją ir pomidorus dedame ant folijos, aptepame sviestu, įpilame alyvuogių aliejaus ir užlankstome, dedame ant grilio. Šalia apkepti dedame kukurūzo burbuoles. Išlukštename granato sėklas.

REKLAMA
REKLAMA

3. Anties filė odele į apačią dedame į keptuvę ir kepame ant grilio po 6 minutes iš abiejų pusių. Keptuvėje kartu su mėsa išlydome sviestą ir juo apipilame mėsą. Patiekiame su ant grilio iškepusiomis daržovėmis ir pagardiname apelsinų bei medaus padažu.

Galutinį patiekalo variantą išvyskite vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Lidl grilio talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų