• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą tikriausiai ne vienam tikru galvos skausmu tampa klausimas, kur išnaudoti užaugintas cukinijas. O puikia išeitimi gali tapti šis kotletukų receptas, kuriuos pagardins ne kas kitas, o būtent cukinijos. 

21

Vasarą tikriausiai ne vienam tikru galvos skausmu tampa klausimas, kur išnaudoti užaugintas cukinijas. O puikia išeitimi gali tapti šis kotletukų receptas, kuriuos pagardins ne kas kitas, o būtent cukinijos. 

REKLAMA

Kotletukams reikės: 500 g jautienos-kiaulienos faršo; 1 kiaušinio; 0,5 raudonosios paprikos; 1 svogūno; 0,5 jaunos cukinijos; 2 skiltelių česnako; 1 a.š. maltos raudonosios paprikos; druskos, maltų juodųjų pipirų; mėgstamo pomidorų padažo (naudojau aštrų)

Gaminimas:

Dėkite faršą į dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiais kubeliais pjaustytą papriką ir svogūną, sudėkite per smulkią burokinę tarką supjaustytą cukiniją (nuspauskite skystį), išspauskite česnako skilteles.

Dėkite maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.

Formuokite vidutinio dydžio kotletus, sudėkite į kepimo skardą. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min., tuomet aptepkite pomidorų padažu. Padidinkite kaitrą iki 210 laipsnių ir dar kepkite 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Patiekite su mėgstamu garnyru.

 

 

Šaltinis: http://oditele.blogspot.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų