Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Prisiminiau ,šaldikly dar vytintos silkės iš Norgės dar yra,pasaka einu į rūsį
O
Skumbrės lašišos nesilaiko ilgiau
... dar kas antrioje silkėje galima aptikti kirminų , apie tai visi tyli...
Specialistas new patirties ne specelistas
100 - 150 gramų silkės vienu kartu??? Tai labai daug...paskaičiuokite kiek druskos gaus vienu kartu...Šventėms yra skaičiuojama 1 žmogui 30 - 50 gramų...
Silkė turi purinų, kenkia sanariams.
@Ešeriukas nzn nuo ko priklauso, purinai kenkia ne visiems, ten gali būti kitos priežastys, kodėl jie susargdina žmogų, žinau žmonių, kurie mėgsta valgyti daug silkės, bet sveikata niekuo nesiskundžia.
Silke gaudo Atlanto vandenyne, bet nei USA, nei Ispanai ar kitos tautos jos nevalgo. Kodel mes ja taip dieviname?
@Niekaip nesuprantu Kas del usa suprantu tie teslagalviai savo greitmascio megejai ir vaiksto visi issipute kaip balionai. O su silke norint ja paruost reikia nemazai padirbet. O pvz. Švedai taip ja dievina kad net supuvusia, susvinkusia delikatesu laiko-sustriomingu vadina.
Mokslininkai,atlikę tyrimus,dabar jau teigia,kad omega 3 gali sukelti prieširdžių virpėjimą,sukelti insultą,padidinti vėžio riziką
Prie kurio lietuvius pratino carinės Rusijos žydai. Lietuviai valgė erškėtus ir lašišas kurių Lietuvos upėse netrūko. O šiais laikais kai parduotuvėse yra žuvies pasirinkimas valgyti silkę tai savęs negerbti .
@Silkė ubagų maistas Jauties didelis ponas tapes, ar tik nebusi PEDOkoncervas, buves komunistelis ???
@Che Tavo durnumas beribis. Vos kas neįtinla - tuoj konservas! Tai tik parodo ant kiek nemąstanti ameba esi.
@Vidmis Tai kad jie visus kas ne is PEDOtvartelio nezmonem laiko
@Silkė ubagų maistas Jusu zinai zydai nevalgo prasto maisto
@Silkė ubagų maistas ta silkė bent jau laisvėje gyveno ir ėdė, ką norėjo. o pats ryji lašišą, kombikormu narve šertą?
dar pilna gyvibsidabrio, plasmases ir kitu toksinu kuriais uzterstos juros.
Pirkt visa silke, pacim ja isdarinet dar beje gali rasti ikru ar pienu kas yra super. Paskui silke gausiai paskandini grietineje bei pjaustytais svogunais. Issiverdi bulviu su lupena ir kirsk kiek telpa. Skonis super ypac kai kiekviename kasnyje yra gabalas silkes riekele svoguno ir bulve, tai tiesiog superinis skonis, tirpsta burnoje.
@Geriausia ir nera jokio reikalo is naujo isradinet dvirati tskant. Silke, grietine, svogunas ir bulve tai klasika su kuria net neverta varzytis....., tai kaip kugelis su knysliukais ir kiauliu kojom pagardintais grietine
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų