Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Cepelinai paprastai,skaniai: sutarkuoti bulves,tarkius nusunkti,krakmola nusistojusi-uzpilti verdančiu vandeniu šiek tiek, išmaišyti greitu judesiu,kaip klijai masė kad būtų,ir sudėti į tarkius issunktus.nereikia virtų bulvių dėti.cepelinai bus minkšti, skanūs...kaip ir su virtom bulvėm... skanaus....
gaunasi tikras sssssss
Niekada nededu virtų bulvių ir krakmolo , sutarkuoju,išspaudžiu skysti palaikau kad nusistovėtu krakmolas tada nupilu sunką krakmolą į tešlą,druskos ,galima įmušti kiaušinį glima nedėti tešla paruošta
o tai nusunkti tarkiu nereikia?neisivaizduoju kiek tada reikia krakmolo,kad suformuoti capelin...
Jomajo, stebuklas! Cia straipsnis kam? Kitatauciams, kurie cepaku nera vire ar nevykeliams vietiniams, kurie nezino kas tas yra? Ar nera apie ka rasyt, tai dedat tokias nesamones? Kazin ar kas nors cepelinus verda kitaip?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų