• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tik pora kartų paprašius recepto nesu jo gavusi. Keista, bet abu kartus klausiau, kaip kepti blynus. Tai buvo dvi blynų paslaptys...  Tačiau vėliau viena blynų paslaptis visai netyčia atsiskleidė. O kitą teko kaip lapei vaikščioti aplink, kalbėti apie virtuvės vingrybes ir po truputį vis pešti informaciją. Va, kaip kartais būna...

„Tik pora kartų paprašius recepto nesu jo gavusi. Keista, bet abu kartus klausiau, kaip kepti blynus. Tai buvo dvi blynų paslaptys...  Tačiau vėliau viena blynų paslaptis visai netyčia atsiskleidė. O kitą teko kaip lapei vaikščioti aplink, kalbėti apie virtuvės vingrybes ir po truputį vis pešti informaciją. Va, kaip kartais būna...

REKLAMA

Tai dabar jums vieną blynų paslaptį ir atskleisiu. Iš tikro tai nieko čia stebuklingo nėra, tik skanu. Kiekius rašau vienam asmeniui, kiek bus valgytojų tiek ir kiekį padidinsite“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Ingredientai:

  • 1 kiaušinis,
  • 1 v.š. grietinės,
  • 1 v.š. kondensuoto pieno su cukrumi,
  • 1 v.š. (kupinas) miltų. 

Viską sudedate į gilesnį indą ir gerai išplakate. Kepate įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje.

Šie blynai tuo kart (kai man dar recepto niekas nesakė) buvo pateikiami su trintomis su cukrumi braškėmis ir plakta grietinėle.

Na, trintos braškės su cukrumi ir dar plakta grietinėle tikrai idealu, bet neturint grietinėlės galima ir grietinę su cukrumi panaudoti.

Sudėtingumas: paprasta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų