• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Blynelių gaminimo variantų yra iš tiesų nemažai. Vieni juos mėgsta gaminti iš miltų ir pagardinti uogiene, kiti renkasi sveikesnius produktus, tokius kaip blyneliai iš grikių. Tačiau ar kada nors bandėte juos kepti būtent iš cukinijų?

21

Blynelių gaminimo variantų yra iš tiesų nemažai. Vieni juos mėgsta gaminti iš miltų ir pagardinti uogiene, kiti renkasi sveikesnius produktus, tokius kaip blyneliai iš grikių. Tačiau ar kada nors bandėte juos kepti būtent iš cukinijų?

REKLAMA

Cukinijų blyneliams reikės: pusės cukinijos, 6 šaukštų miltų, 2 kiaušinių, pusės svogūno, aliejaus, druskos pagal skonį.

Gaminimas:

Cukiniją nulupame, išdarinėjame jos vidų ir stambiai ją sutarkuojame.

Smulkesniais gabalėliais supjaustome pusę svogūno.

Į sutarkuotų cukinijų masę įmušame kiaušinius, suberiame svogūną ir įdedame miltus.

Viską gerai sumaišome.

Įkaitiname keptuvę ir dedame po šaukštą tešlos, apkepame blynelius iš abiejų pusių, kol jie švelniai apskrus. Štai ir viskas!

Patiekiame su grietine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų