• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona dalinasi nostaligiškų kotletukų receptu, kuris kiekvieną iš mūsų nukels į vaikystę. 

Tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona dalinasi nostaligiškų kotletukų receptu, kuris kiekvieną iš mūsų nukels į vaikystę. 

REKLAMA

Šalia patiekta bulvių košė, rauginti agurkėliai ir daug pievagrybių-grietinėlės padažo. 

Jums reikės:

500 gr. maltos kiaulienos, prieskonių, tarkuoto svogūno, kiaušinio, šaukšto krakmolo, 5 v.š. grietinės, 1 v.š. pomidorų padažo. 

Viską gerai išminkome ir formuojame kukulus, sudedame į kepimo indą.

Padažui reikės:

200 ml. grietinėlės, 200 ml. pieno, 50 gr. sviesto, šaukšto miltų, 2 šaukštų liofilizuotų pievagrybio padažo.

Keptuvėje padžiovinam miltus dedam sviestą, maišom šluotele, pilam grietinėlę, pieną ir pabaigoj pievagrybių padažo mišinio.

Kukulius kepame 25 min.180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoj užpilam padažu ir dar kepame 5 minutes.

Fe,tikra kaloriju bomba! Grietine, grietinele ir t.t.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų