Victoria Beckham palaiko savo kūno svorį valgydama daug žuvies ir daržovių.
Po to, kai popmuzikos atlikėja tapo mados dizainere, ji buvo priversta pakeisti griežtą mitybą, kai apsilankius Vokietijos „Lanserhof“ SPA centre paaiškėjo, kad jos kraujyje esantis nuodingo gyvsidabrio kiekis viršija normas.
46-erių „Spice Girl“ žvaigždė po praėjusiais metais atliktų tyrimų buvo įspėta, kad jai reikia sumažinti suvartojamos žuvies kiekį, nes dėl jos kraujyje atsirado didelsi nuodingo metilo gyvsidabrio kiekis.
Šaltinis „The Sun“ pasakojo: „Victoria turėjo per didelį gyvsidabrio kiekį. Taigi gydytojai jai valė kepenis, kad padėtų atsikratyti toksinų. Ji jaučiasi puikiai ir yra tokia liekna kaip niekada“.
Žuvyse, ypač tune, kardžuvėse ir skumbrėse, taip pat vėžiagyviuose, yra metilo gyvsidabrio ir tai gali būti pavojinga.
Apsinuodijus gyvsidabriu burnoje gali atsirasti metalo skonis ir raumenų silpnumas.
Victoria mano, kad raktas į nepriekaištingą, švytinčią odą yra tinkamas riebalų kiekis.
Taigi, turėdama tai omenyje, Victoria praėjusiais metais pasakojo, kad kiekvieną dieną suvalgo tris ar keturis avokadus.
Avokadai turi daug vitaminų, skaidulų ir sveikų mononesočiųjų riebalų ir juose taip pat praktiškai nėra cukraus.