• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį svajojate apie purius, ką tik iškeptus mielinius blynelius? Išbandykite šį receptą, kurį rekomenduoja tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Savaitgalį svajojate apie purius, ką tik iškeptus mielinius blynelius? Išbandykite šį receptą, kurį rekomenduoja tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Blyneliams reikės: 7 gr sausų mielių; 2 v.š. cukraus; 0.5 l pieno; 2 kiaušinių; 2 šaukštų aliejaus; žiupsnelio druskos; miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo.

Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, pilti į gerai išplaktus su druska kiaušinius, įmaišyti aliejų ir miltus. Leisti tešlai pakilti dvigubai. Permaišyti ir kepti keptuvėje ant įkaitinto aliejaus.

Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų