• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV6 eterio ir pasaulio virtuvių dievaitis Jamie Oliveris skelbia: „Vasara – puikiausias metas tapti kulinarijos virtuozu!“ Kas nenorėtų sukelti revoliucijos virtuvėje – vos per 30 minučių paruošti gardžiausių valgių sau ir savo mylimiausiems? „Džeimio Oliverio patiekalai per pusvalandį“ (Jamie's 30 Minute Meals) jau nuo birželio 30-osios šeštadieniais 13.00 val. tokių šedevrų pagamins net po du iš eilės. Organizuotumas, gudrūs laiko taupymo triukai, sveiki produktai – tai viskas, ko reikia trokštant staiga užuosti puikių aromatų savo virtuvėje.

TV6 eterio ir pasaulio virtuvių dievaitis Jamie Oliveris skelbia: „Vasara – puikiausias metas tapti kulinarijos virtuozu!“ Kas nenorėtų sukelti revoliucijos virtuvėje – vos per 30 minučių paruošti gardžiausių valgių sau ir savo mylimiausiems? „Džeimio Oliverio patiekalai per pusvalandį“ (Jamie's 30 Minute Meals) jau nuo birželio 30-osios šeštadieniais 13.00 val. tokių šedevrų pagamins net po du iš eilės. Organizuotumas, gudrūs laiko taupymo triukai, sveiki produktai – tai viskas, ko reikia trokštant staiga užuosti puikių aromatų savo virtuvėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jamie įkvėps kiekvieną TV6 žiūrovą – ir tą, kuris mėgsta suktis virtuvėje, ir tą, kuriam valgio ruošimas atrodo rimtas iššūkis. Kalbėdamas, greitai pjaustydamas ingredientus, tuo pačiu metu pamaišydamas puodą ar smulkindamas prieskonius, kulinarijos meistras pademonstruos, kaip šauniai galima virtuvėje apsisukti vos per pusę valandos.

REKLAMA

Žiūrovai laidą „Džeimio Oliverio patiekalai per pusvalandį“ visame pasaulyje dievina už tai, jog čia valgio ruoša užtrunka tiek pat, kiek ir realiame gyvenime: visa 30 minučių laida yra filmuojama iš karto, čia nėra montažo, todėl galima tiesiog stovėti savo virtuvėje, stebėti, kaip darbuojasi Jamie, ir mėgautis gražiu, kvapniu ir gardžiu savo pačių pasiruošiamu valgiu.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo lengvo užkandžio ir salotų iki pagrindinio patiekalo, nuo gaivinančio gėrimo iki gardaus pudingo – su jaunatvišku polėkiu, trupučiu fantazijos ir asmeninėmis įžvalgomis Oliveris daro mažus stebuklus. Vištienos pyragas, kepta jautiena, špinatų ir fetos salotos, pasta, antienos užkandis, grybų risotas, vasaros daržovių lazanija – tai tik dalis Džeimio receptų, kuriuos TV6 žiūrovai galės įgyvendinti kiekvieną šeštadienį.

„Džeimio Oliverio patiekalai per pusvalandį“ – šeštadieniais 13.00 val. tik per TV6!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų