• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas sotiems pietums arba šeimos vakarienei! Jei vis dar neturite idėjos, ką ir kaip gaminti, į pagalbą jums skuba numylėtas Rimas Narkus, gerbėjus gardžių patiekalų receptais lepinantis feisbuko grupėje „Pas Rimuką virtuvėje“.

11

Pats metas sotiems pietums arba šeimos vakarienei! Jei vis dar neturite idėjos, ką ir kaip gaminti, į pagalbą jums skuba numylėtas Rimas Narkus, gerbėjus gardžių patiekalų receptais lepinantis feisbuko grupėje „Pas Rimuką virtuvėje“.

REKLAMA

Šiandien virtuvės maestro siūlo pagaminti gardžius kotletus, kuriems neliksite abejingi. Jie yra tokie gardūs, kad lėkštėje net nespės atvėsti. 

Jums reikės:

500 gramų mėgstamo faršo (kiaulienos arba vištienos), 1 kiaušinio, prieskonių, kelių skiltelių česnako. Įdarui - 2-3 morkos, 1 didelis svogūnas, maišytas su paprika ir sūriu. Įdarui skirtus ingredientus gerai išmaišykite. 

Kotletus iš faršo suformuokite kaip cepelinus, kad į vidų galėtumėte sudėti paruoštą įdarą. Kai paruošite, paniruokite juos miltuose ir apkepkite keptuvėje, įkaitintame aliejuje.

Kai vos apkeps, kotletus dėkite į kepimo indą ir šaukite orkaitę. Ten kepkite 20-30 minučių. 

Bulvių košė, pasak R.Narkaus, puikiai tinka prie lietuvių pamėgtų kotletukų. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų