• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei turite šviežių bulvių, skubėkite jas panaudoti gardiems blyneliams, kuriems nepajėgsite atsispirti. Airijoje gyvenantis lietuvis Rimas Narkus, kuris savo patiekalų receptais dalijasi feisbuko puslapyje ,,Pas Rimuką virtuvėje“, rodo jums, kaip iškepti bulvinius blynus su faršu. 

22

Jei turite šviežių bulvių, skubėkite jas panaudoti gardiems blyneliams, kuriems nepajėgsite atsispirti. Airijoje gyvenantis lietuvis Rimas Narkus, kuris savo patiekalų receptais dalijasi feisbuko puslapyje ,,Pas Rimuką virtuvėje“, rodo jums, kaip iškepti bulvinius blynus su faršu. 

REKLAMA

Pažadame, jums tikrai pavyks, nes pateikiamoje nuotraukų galerijoje - labai tiksli ir aiški gaminimo eiga. 

Pasiraitojame rankoves ir pradedame. 

Jums reikės kilogramo šviežių bulvių, svogūno, 2 kiaušinių, pakuotės kiaulienos faršo ir mėgstamų prieskonių. Sutarkuokite bulves, susmulkinkite svogūną, įmuškite 2 kiaušinius, berkite mėgstamų prieskonių, druskos ir viską labai gerai išmaišykite. 

2-3 šaukštus tarkio dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, ant viršaus - ploną faršo sluoksnį ir dar ant viršaus - 2 šaukštus tarkių. Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Rimas sako, kad prie šių blynų puikiai tinka kaimiški lašinių spirgai su svogūniuku. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų