Artimi jo aplinkai žmonės kalba: „Na, gal kiaušinienę pats ir išsikeptų“. Ir Svaras su tuo sutinka: „Gaminu tik tada, kada labai reikia, – šypsosi jis ir priduria. – Aš net nesimėgauju maistu – valgau, kad gyvenčiau“.
Todėl tiems, kas niekada nematė Svaro plušančio virtuvėje, turėtų būti smagu pasižiūrėti, kaip šis pedagoginį išsilavinimą turintis scenos chuliganas atsargiai dėlioja bulvių tarkį į indus ir nė kiek neašaroja kruopščiai pjaustydamas svogūną.
Juodu su Asta gamino ypatingus keturių rūšių bulvinius blynus, mat Svaras – lietuviškos virtuvės gerbėjas. Ir nors veiklos virtuvėje buvo nemažai, vis tik Gabrielius spėjo atsiverti...
Ar Svaras yra kada nors diržu auklėjęs savo vaikus, kodėl jį taip traukia ledo ritulys, ką jis veikia sekmadienio rytais ir kaip jaučiasi šiemet apdovanotas ordinu „Už nuopelnus Lietuvai“ – visa tai sužinosite laidoje „Sekmadienio rytas” 10 val. ryto per BTV.