• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Juk Kalėdos kvepia cinamonu!

Jums reikės:


  • 100 gr cinamono arba varškės

  • 180 gr cukraus

  • Kiaušinis

  • 300 gr miltų

  • 300 ml pieno

  • 7 gr sausų mielių

  • 150 gr sviesto


Paruošimas:

Tešla: į pašildytą pieną berti mieles ir cukrų 100 g, pamaišyti ir palikti apie 15 minučių. Tada suberti miltus, druską ir išminkyti tešlą. Ant viršaus užpilti išlydytą sviestą 100 g. Palikti 50 minučių, kad tešla pakiltų. Įdaras: Kol tešla kyla, galim pasiruošti įdarą. Išlydytą sviestą 50 g sumaišyti su cukrumi 50 g ir cinamonu (aš kartais cinamoną pakeičių varške su vaniliniu cukrumi). Išminkytą tešlą galime palikti dar kartelį pakildinti. Paruoštą tešlą kočiojam plonai, tepam įdarą ir vyniojam kaip vyniotinį. Suvyniojus supjaustom norimo dydžio bandelėmis, dedam į kepimo popieriumi išklotą formą. Aptepam bandeles kiaušinio plakiniu ir pabarstom cukrumi 30 g. Ir kepam orkaitėje apie 15-20 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų