• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalakutienos faršas – 0,5 kg

Česnako skiltelė – 1 vnt.

Baltasis svogūnas – 1 vnt.

Pomidorai be odelės – 0,5 kg

Kalakutienos sultinys – 0,5 l

Cannelloni makaronai – 2 vnt.

Tarkuotas kietasis sūris – 30 g

Žalumynai

Druska, pipirai

REKLAMA
REKLAMA

Konservuotus pomidorus supjaustykite kubeliais, sukapokite česnakus, svogūnus susmulkinkite kubeliais ir sudėkite į puodą kartu su kalakutienos faršu, supilkite sultinį, troškinkite, įberkite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Užvirkite puodą su vandeniu, įberkite druskos ir virkite makaronus 7-10 min.

Sūrio padažas: supilkite grietinėlę su tarkuotu sūrių į puodą ir užvirkite, suberkite druską, pipirus. Virkite tol, kol padažas sutirštės.

Išvirtus makaronus atvėsinkite ir įdarykite ištroškintu (atvėsintu) kalakutienos faršu. Sudėkite į kepimo skardą, užpilkite sūrio ir grietinėlės padažu, uždenkite folija ir kepkitee orkaitėje 15 min. 200°C temperatūroje.

Patiekite lėkštėje su žalumynais ir tarkuotu sūriu. Likusį padažą skardoje galima užpilti ant makaronų.

Nuotraukas ir receptą pateikė „ARVI KALAKUTAI“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų