• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėja Liveta Kazlauskienė laiko veltui neleidžia. Ji yra ne tik puiki atlikėja, tačiau ir nuostabiai gamina. Žinoma moteris po buities darbų, atsipalaiduoja virtuvėje ir gamina nesudėtingus, bet labai gardžius patiekalus.

6

Atlikėja Liveta Kazlauskienė laiko veltui neleidžia. Ji yra ne tik puiki atlikėja, tačiau ir nuostabiai gamina. Žinoma moteris po buities darbų, atsipalaiduoja virtuvėje ir gamina nesudėtingus, bet labai gardžius patiekalus.

REKLAMA

Su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais ji pasidalijo varškės pyrago receptu.

Nepaisant to, kad dabar pasaulį krečia pandemija, o nuotaika dėl to gali būti slogi, tačiau pasigaminus desertą, ji tikino, kad saldumynai gamina laimės hormoną, todėl jis puikiai tiks palepinti ir nudžiuginti šeimyną.

Mielinės tešlos pagrindui reikės:

Kvietinių miltų 500gr.

1stiklinė šilto pieno

Vanilininio cukraus (pagal skonį)

Cukraus ir sausų mėlių 1 maišelis

50gr. ištirpinto sviesto

Viską išminkius palikti mielėms kilti 1 val. Po to iškilusią tešlą perminkyti ir iškočioti, tai bus pyrago pagrindas.

 Varškės paruošimas:

1 kg varškės.

2 vnt gerai išplaktų kiaušinių su stikline cukraus

Cinamono

 Gvazdikėlių

 Citrinos ar laimo sulčių

Ciberžolės miltelių( truputis dėl spalvos )

Vanilės cukraus

 1-2 šaukštai miltų.

Viską gerai išmaišyti ir tolygiai išskirstyti ant mielinės tešlos pagrindo, galima užpilti uogienės ar šaldytų uogų. Kepti orkaitėje 180 temp. 1val.

Pyrago viršų apliejau tirpintu šokoladu.

L. Kazlauskienė linkėjo skanaus ir nusijuokė, jog už figūros linijų pasikeitimus – neatsako.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų