• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei namuose turite šviežių bulvių, pats metas pasirūpinti iš jų pagaminamais skanėstais. Bulviniai blynai su sūriu tinka ir pietums, ir vakarienei. Receptu dalijasi tinklaraščio Baking secrets autorė. 

17

Jei namuose turite šviežių bulvių, pats metas pasirūpinti iš jų pagaminamais skanėstais. Bulviniai blynai su sūriu tinka ir pietums, ir vakarienei. Receptu dalijasi tinklaraščio Baking secrets autorė. 

REKLAMA

Jums reikės: 900 gramų nuluptų ir sutarkuotų bulvių, 50 gramų tarkuoto čederio sūrio, 50 gramų tarkuoto parmezano sūrio, saujos smulkintų svogūnų laiškų, pusės šaukštelio česnako miltelių, 30 gramų miltų, 2 kiaušinių, druskos, pipirų. 

Iš pradžių bulves nulupkite, sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite, kiek įmanoma daugiau skysčio. Tuomet į bulves įmaišykite visus likusius produktus.

Tada kepkite karštoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus, kol apskrus. Tiekite su grietinės bei česnakinio (arba aštraus) padažo mišiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Pastebėjimas: 900 gramų – nuluptų bulvių svoris. Bulves nuspauskite rankomis imdami po saują. Galima nuspausti per marlę arba rankšluostį. Svarbiausia yra nuspausti kuo daugiau skysčio.

Patarimas: Česnako miltelių dėkite dar daugiau bei įmaišykite svogūnų miltelių. Tai paryškintų skonį.

Šaltinis: worldrecipes.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų