Jums reikės: 900 gramų nuluptų ir sutarkuotų bulvių, 50 gramų tarkuoto čederio sūrio, 50 gramų tarkuoto parmezano sūrio, saujos smulkintų svogūnų laiškų, pusės šaukštelio česnako miltelių, 30 gramų miltų, 2 kiaušinių, druskos, pipirų.
Iš pradžių bulves nulupkite, sutarkuokite per burokinę tarką ir nuspauskite, kiek įmanoma daugiau skysčio. Tuomet į bulves įmaišykite visus likusius produktus.
Tada kepkite karštoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus, kol apskrus. Tiekite su grietinės bei česnakinio (arba aštraus) padažo mišiniu.
Pastebėjimas: 900 gramų – nuluptų bulvių svoris. Bulves nuspauskite rankomis imdami po saują. Galima nuspausti per marlę arba rankšluostį. Svarbiausia yra nuspausti kuo daugiau skysčio.
Patarimas: Česnako miltelių dėkite dar daugiau bei įmaišykite svogūnų miltelių. Tai paryškintų skonį.
Šaltinis: worldrecipes.lt