• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jums reikės:

REKLAMA

- saujelės baravykų ar kitų miško grybų;

- itališkos duonos čiabatos arba kitos baltos duonos;

- kelių skiltelių česnako;

- šaukšto svisto kepimui;

- ryšulėlio petražolių;

- druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimas:

1) grybų kepurėles nuplauname, kotelius nulupame ir viską supjaustome kuo plonesnėmis skiltelėmis;

REKLAMA
REKLAMA

2) keptuvėje išlydome šaukštą sviesto ir suberiame smulkiai sukapotą česnaką; šiek tiek pakepiname, kol pasklinda aromatas;

REKLAMA

3) verčiame į keptuvę baravykų gabaliukus; maišydami šiek tiek pakepiname (apie 3–4 minutes), paskaniname druska ir pipirais;

4) sukapojame petražoles ir taip pat suberiame į keptuvę; išmaišome;

5) suraikome čiabatą ar kitą baltą duoną. Paskrudiname riekeles skrudintuvu arba orkaitėje;

6) ant paskrudusios duonelės dedame pakepintus baravykus su prieskoniais.

Skanaus!

Tirpstantis skrebutis su miško grybais (nuotr. <a href='https://www.tv3.lt/programos/tv3/pilna' target='_blank' class='phrase'>TV3</a>)Tirpstantis skrebutis su miško grybais (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų