„Pats patiekalas yra labai greit paruošiamas, tam tik reikalingas labai geras pasiruošimas. Reikia iš anksto gerai pasiruošti visas sudedamąsias dalis. WOK’o makaronai susideda iš keturių sudedamųjų dalių: mėsa, daržovės, padažas ir makaronai“, – savo gaminamą patiekalą pristatė prestižiniuose Vilniaus restoranuose dirbęs virtuvės šefas.
WOK makaronai yra gaminami aukštoje temperatūroje, todėl patariama daržoves pjaustyti ne per smulkiai, kad jos nesudegtų. Mėsai kulinaras pasirinko kiaulienos išpjovą, kurią supjaustė taip pat gan stambiomis juostelėmis. Viena paskutinių ir bene svarbiausių šio patiekalo dalis – padažas.
„Paimsiu samtelį verdančio vandens. Ir į šį karštą vandenį įdėsiu puse kubelio ekologiško vištienos sultinio. Man taip pat reikės trijų šaukštų rudojo cukraus, trijų šaukštų sojos padažo, vieno šaukšto kepinto sezamo aliejaus. Be šio padažo apsieina retas azijietiškas patiekalas, taip pat reikės vienos žaliosios citrinos“, – aziejietiško recepto subtilybes atskleidė jis.
Visą laidą žiūrėkite: