• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Azijietiška virtuvė – ne tik gardi, bet ir itin sveika. Ne veltui Azijos tautų gyvenimo trukmė viena ilgiausių pasaulyje. Ne paslaptis, jog dalis ilgaamžiškumo slypi maiste. Siūlomepaskanauti tradicinės azijietiškos vištienos sriubos!

REKLAMA
REKLAMA

800 g konservuoto vištienos sultinio (2 indeliai)

1 puodelis vandens

100 g udon ar soba makaronų (1 puodelis)

1 vidutinio dydžio paprika, supjaustyta kąsnio dydžio gabaliukais

0,3 puodelio svogūnų laiškų

1 šaukštas miso

1 šaukštas tarkuoto imbiero

0,125 šaukštelio maltų raudonųjų pipirų

1,5 puodelio virtos vištienos arba kalakutienos

1 puodelis šviežių pupelių ankščių (arba 100 g šaldytų pupelių ankščių)

REKLAMA

Gaminimas:

Dideliame puode sumaišykite sultinį ir vandenį užvirkite. Sudėkite makaronus. Vėl užvirkite, sumažnkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite 6 minutes. Sudėkite papriką, svogūnus, miso, imbierą ir 1/8 šaukštelio susmulkintų raudonųjų pipirų. Įdėkite vištieną. Vėl užvirkite. Sumažinkite ugnį; troškinkite ušdengtą 3 minutes. Sudėkite pupelių ankštis. Troškinkite neuždengę dar 1 minutę.

Supilstykite sriubą į lėkštes. Jei norite, papuoškite susmulkintais raudonaisiais pipirais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų