- Aviena, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
- Raudonas vynas, 250 mililitrų
- Pomidorų padažas, 1 šaukštelis
- Aliejus, 1 šaukštas
- Morkos, 1 vienetas
- Salierai, griežinėlis, 1 vienetas
- Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
- Lauras, lapelis, 1 vienetas
- Rozmarinas, lapeliai, 3 vienetai
- Druska, pagal skonį
- Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
Mėsa supjaustoma dideliais kubeliais, pasūdoma, apibarstoma pipirais ir kartu su daržovėmis, lauro lapeliu bei rozmarino lapeliais apkepinama keptuvėje, po to apibarstoma miltais ir, įdėjus pomidorų padažo, truputį patroškinama. Tada įpilama 250 ml vandens ir raudonojo vyno. Viskas troškinama toliau, kol suminkštėja mėsa. Troškinys patiekiamas su ryžių koše.
REKLAMA