2 sumuštiniams: 6 lengvai paskrudintų forminės duonos riekelių; 3 kietai virtų kiaušinių; 1 v.š. majonezo (ir papildomai aptepimui); 1 a.š. Dižono garstyčių; 4 didelių riekelių saliamo dešros; 2 marinuotų agurkų; 2 aisbergo salotos lapų; druskos, juodųjų pipirų, šviežių krapų;
Kiaušinius supjaustykite nedideliais kubeliais ir dubenyje sumaišykite su majonezu, garstyčiomis, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir įberkite žiupsnelį šviežių krapų.
Imkite duonos riekelę – uždėkite kiaušinio masę, tuomet vėl duonos riekelę – jos viršų lengvai aptepkite majonezu, dėkite salotos lapą, saliamo dešrą (ar kita mėgstamą mėsos gaminį), išilgai perpjautą agurką į keturias dalis ir uždėkite vėl duonos riekelę pateptą majonezu. Tą patį pakartokite darydami kitą sumuštinį. Lengvai prispauskite, perpjaukite ir valgykite. Skanaus!