Ingredientai:
- 4 riekės batono,
- 2 virti kiaušiniai,
- 180 g tuno aliejuje,
- 1 avokadas,
- 1/2 mėlynojo svogūno,
- kelios šakelės krapų,
- 1 skiltelė česnako,
- 1-2 šaukštai majonezo,
- 1 šaukštelis garstyčių,
- žiupsnelis druskos,
- žiupsnelis maltų pipirų.
Batono riekeles lengvai paskrudinkite. Kiaušinius sutarkuokite burokine tarka. Tuną nuvarvinti ir dėti į dubenį su kiaušiniais.
Avokado minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais ir dėkite į dubenį. Dėkite smulkintus svogūnus, česnaką ir krapus.
Dubenėlyje sumaišykite majonezą su garstyčiomis ir supilkite į dubenį su produktais. Gardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite.
Šia mase aptepkite skrudintas batono riekeles.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!