• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei pasiilgote čeburekų skonio, bet, kaip ir aš, tingite ilgai terliotis su tešla, štai jums pasiūlymas – čeburekai iš vaflių. Padaryti paprasta ir nemažiau skanu, nei tikrieji čeburekai”, – sako tinklaraštininkė Edita.

14

„Jei pasiilgote čeburekų skonio, bet, kaip ir aš, tingite ilgai terliotis su tešla, štai jums pasiūlymas – čeburekai iš vaflių. Padaryti paprasta ir nemažiau skanu, nei tikrieji čeburekai”, – sako tinklaraštininkė Edita.

REKLAMA

Čeburekams reikės: pakelio apvalių vaflių (90g); 500 g malto faršo (kiaulienos ir jautienos); 1 kiaušinio; 1 svogūno; žiupsnelio pjaustytų šv.petražolių; žiupsnelio džiovintų čiobrelių; druskos, juodųjų pipirų;

Tešlai: 400g miltų; 1 kiaušinio; 300ml pieno; druskos.

Gaminimas:

1. Į faršą sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną, įmuškite kiaušinį, suberkite pjaustytas petražoles, čiobrelius, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską gerai išminkykite.

2. Sumaišykite visus ingredientus išvardintus tešlai (ją darau gan skystoką).

3. Imkite vieną vaflio lakštą, dėkite kupiną šaukštą faršo ir tolygiai paskirstykite. Tuomet ant viršaus uždėkite kitą vaflį. Supjaustykite į 4 dalis (gaunasi trikampiai gabalėliai).

4. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite tešloje ir kepkite vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių;

Šaltinis: Oditėlės blogas

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų