• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios mišrainės receptą rado Mama benaršydama feisbuko platybėse. Užsirašė į užrašų knygutę, kad nepasimestų. Pikantiška, saldu, gaivu, skanu! Harmonija išlaikyta, o susivalgo išties greitai“, – sako tinklaraščio „Šokiai virtuvėje“ autorė.

„Šios mišrainės receptą rado Mama benaršydama feisbuko platybėse. Užsirašė į užrašų knygutę, kad nepasimestų. Pikantiška, saldu, gaivu, skanu! Harmonija išlaikyta, o susivalgo išties greitai“, – sako tinklaraščio „Šokiai virtuvėje“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai mišrainei: 1 didelis rūkytas vištienos ketvirtis; 1 mažas indelis konservuotų ananasų; 200 g marinuotų salierų; 1 raudonas svogūnas; pekino kopūstas; majonezas; pipirai, druska.

Visus produktus sudedame į dubenį. Žinoma prieš tai supjaustome vištienos ketvirtį, pekino kopūstą bei svogūną. Pasmulkiname marinuotus salierus. Dedame majonezą, prieskonius ir viską gerai išmaišome. Prieš valgant dar šiek tiek palaikau šaldytuve, kad skoniai „susistovėtų“.

Skanaus! 

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų