Trečiadienio vakarą draugų ir gurmanų būryje buvo pristatyta virtuvės meistro, auksinio šefo Lino Samėno krautuvėlė „Deli Chefs“, prisiglaudusi po prekybos centro IKI sparnu. Nuo šiol užsukę apsipirkti turėtumėte nenustebti pamatę patį L. Samėną už prekystalio.
Virtuvės meistras žadėjo visus vaišinti paties bei jo partnerio gamintu maistu, o su smalsiausiais ir pasidalyti geriausių patiekalų receptais. Ir visai nesvarbu, ar užsukę smalsuoliai bus naujokai virtuvėje, ar tikri ekspertai – L. Samėnas žadėjo negailėti patarimų.
Krautuvėlėje pirkėjai galės rinktis iš kelių dešimtų patiekalų asortimento, kurio L. Samėnas siūlys paragauti prieš perkant. Vėliau, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius, asortimentas bus keičiamas. „Stengsimės gaminti iš to, ką turime Lietuvoje, bet neišvengsime ir atvežtinių produktų“, – šypsojosi L. Samėnas.
Pirmieji pasimėgauti naujosios krautuvėlės delikatesais galėjo projekto „Kviečiu šokti“ dalyviai. Jie noriai tepėsi ant duonos įvairias užtepėles, skanavo krevečių ir sūrio ir nesustodami gyrė virtuvės šefą.