2 asmenims reikės: 150 gr. braškių, 200 ml. pieno, 2 šaukštai medaus, žiupsnelis vanilinio cukraus, keli ledukai.
Braškių kainos
(16 nuotr.) Braškių kaina prekybos tinkle "Iki" (nuotr. facebook.com)
Pirmosios braškės (nuotr. facebook.com)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Šilauogės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Trešnės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Arbūzai (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Braškės (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)
Gaminimas:
Braškes nuplauname, nuskiname kotelius ir perpjauname per puse. Sudedame į trintuvą braškes, beriame vanilinį cukrų, ledukus, dedame medų ir supilame pieną.
Viską sutriname trintuvu.
Išpilstome į atšaldytas taures.
Šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.com/
REKLAMA