- Pekino kopūstas, 200 gramų
- Konservuoti kukurūzai, 80 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Baklažanai, 50 gramų
- Svogūnai, kepti, 30 gramų
- Krevetės be kevalo, 100 gramų
- Vanduo, 800 mililitrų
- Čili, pagal skonį
- Grietinėlė
- Petražolės
Gaminimas:
Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.
REKLAMA