• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sudėtinės dalys:

Sudėtinės dalys:

REKLAMA

  • Pekino kopūstas, 200 gramų

  • Konservuoti kukurūzai, 80 gramų

  • Pomidorai, 1 vienetas

  • Baklažanai, 50 gramų

  • Svogūnai, kepti, 30 gramų

  • Krevetės be kevalo, 100 gramų

  • Vanduo, 800 mililitrų

  • Čili, pagal skonį

  • Grietinėlė

  • Petražolės


Gaminimas:

Supjaustome pekino kopūstą, pomidorą, baklažaną, viską sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Supjaustome svogūnus ir juos apkepiname keptuvėj. Kai svogūnai daugmaž įgaus aukso spalvą, sudedame ir kukūruzus, viską apkepiname ant nedidėles ugnies ir įdedame į bendrą puodą. Verdame dar 10-15 min. Tada  įberiame pagal skonį čili pipirų. Prieš patiekiant sudedame šaldytas lukštentas mažąsias krevetes, pagardiname petražolėmis ir grietinėle.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų