Stano, vos laidai prasidėjus, atkreipė dėmesį į tai, jog ant stalo garavo karšta kava.
„Labai džiaugiuosi, kad kava ne butaforinė, nes yra labai daug filmavimų, kuriuose paimi obuolį, o ten – akmuo“, – pasakojo žinomas vyras.
„Aš esu tas žmogus, kuris maistą gamina retai, bet su meile. Aš negaliu gaminti to paties patiekalo du kartus, man neįdomu“, – paklausus, kas jam yra maisto gamyba atsakė
Laidos vedėja Ilona Juciūtė domėjosi prodiuserio kulinariniais gebėjimais. Stano neslepė, jog yra išbandęs ir ruošęs pačius keisčiausius patiekalus.
„Beleką galiu padaryti, esu net banginį gaminęs, nes buvau gavęs geros banginio mėsos. Gerą daiktą yra labai sunku sugadinti, jeigu mėsa yra gera, užtenka ją tiesiog šiek tiek dėl grožio apkepti“, – laidos vedėją nustebino jis.
Anot Stano, maisto ruoša prasideda tiesiog nuo apsilankymo parduotuvėje.
„Man visada patinka kažką sukurti, kūryba prasideda nuo parduotuvės. Mes nuvažiuojame į didesnį prekybos centrą ir vaikštome, žiūrime ir renkamės tai, kas užkliūva už akies. Aišku, dar žiūrim, kur kokia akcija. Dažnai ant jų pasimauname“, – pasakojo prodiuseris.
Stano prisipažino, kad, pamatęs prekę su nuolaida, nusiperka tai, ko galbūt nereikia. Pavyzdžiui, reikėjo ilgai galvoti kaip paruošti pigiau nusipirktą krabą, teko improvizuoti.