• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo savo šeimos pamėgtą patiekalą - vištienos blauzdeles, keptas su ryžiais. 

Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo savo šeimos pamėgtą patiekalą - vištienos blauzdeles, keptas su ryžiais. 

REKLAMA

Jos teigimu, tai patiekalas, kuris patiks šeimininkėms, kurios neturi laiko arba nemėgsta stovėti prie viryklės. 

Tereikia sudėti produktus į kepimo indą ir leisti orkaitei „paruošti“ šaunius pietus arba vakarienę. 

Reikės: 8 - 10 vištienos blauzdelių, ( aš gaminau iš 10 vnt.), 300 gr.ryžių, šaldytu daržovių (morkų, žirnelių), prieskonių vištienai, smulkinto česnako, 300 ml.vištienos sultinio ir druskos.

Ryžius apviriau ( apie 8 - 10 min.). Blauzdeles išprieskoninau, pagardinau druska. Į kepimo indą sudėjau ryžius, sumaišytus su daržovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Ant ryžių sudėjau blauzdeles ir užpyliau vištienos sultiniu.

Indą uždengiau folija ir pastačiau kepti į 200 laipsnių temperatūroje 25 - 30min., ir nuėmusi folija dar pakepiau 10 - 15 min., kol blauzdelės šiek tiek apskrudo.

P.s. galite kepti ir su folija, jos nenuimant apie 40 min. Skonis išliks toks pats nuostabus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų