Jos teigimu, tai patiekalas, kuris patiks šeimininkėms, kurios neturi laiko arba nemėgsta stovėti prie viryklės.
Tereikia sudėti produktus į kepimo indą ir leisti orkaitei „paruošti“ šaunius pietus arba vakarienę.
Reikės: 8 - 10 vištienos blauzdelių, ( aš gaminau iš 10 vnt.), 300 gr.ryžių, šaldytu daržovių (morkų, žirnelių), prieskonių vištienai, smulkinto česnako, 300 ml.vištienos sultinio ir druskos.
Ryžius apviriau ( apie 8 - 10 min.). Blauzdeles išprieskoninau, pagardinau druska. Į kepimo indą sudėjau ryžius, sumaišytus su daržovėmis.
Ant ryžių sudėjau blauzdeles ir užpyliau vištienos sultiniu.
Indą uždengiau folija ir pastačiau kepti į 200 laipsnių temperatūroje 25 - 30min., ir nuėmusi folija dar pakepiau 10 - 15 min., kol blauzdelės šiek tiek apskrudo.
P.s. galite kepti ir su folija, jos nenuimant apie 40 min. Skonis išliks toks pats nuostabus.