• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau visai netrukus naujajame LNK sezone „Aistra nugalėti“ LNK žiūrovai drauge su dar dvidešimties šalių žiūrovais išvys naują, sparčiausiai populiarėjantį pasaulyje TV formatą – kulinarinį šou „Skonis“. JAV didžiulio populiarumo sulaukusios laidos lietuviškajai versijai diriguoti patikėta Andriui Butkui.

Jau visai netrukus naujajame LNK sezone „Aistra nugalėti“ LNK žiūrovai drauge su dar dvidešimties šalių žiūrovais išvys naują, sparčiausiai populiarėjantį pasaulyje TV formatą – kulinarinį šou „Skonis“. JAV didžiulio populiarumo sulaukusios laidos lietuviškajai versijai diriguoti patikėta Andriui Butkui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Skonyje“ dėl geriausio virtuvės virtuozo vardo susikaus šimtai pretendentų, užpildę anketas internete ir perėję atranką. Čia vienodai lygiomis teisėmis dalyvaus ir restoranų šefai, ir namų šeimininkės, o jų ruošiamus patiekalus aklai vertins autoritetinga komisija, sudaryta iš virtuvės profesionalų, gurmanų ir žinovų.

REKLAMA

„Kad laimėtum šį šou, neturi būti baigęs specialius mokslus. Tam užtenka įgimto sugebėjimo derinti produktus ir turėti skonio jausmą. Aš, manau, taip pat turiu tokį gyslelę, - sako naujojo šou vedėjas Andrius Butkus. – Šis naujas formatas apjungs tuos, kurie mėgsta gaminti, o tokių Lietuvoje žiauriai daug bei tuos, kam nesvetimas azartas – juk žmonės čia varžysis dėl vieno skonio šaukšto. „Skonis“ neabejotinai ir man, ir žiūrovams yra viena laukiamiausių televizijos sezono premjerų“.

REKLAMA
REKLAMA

Pats Andrius sako dažniausiai gaminantis iš to, ką randa šaldytuve ir nežiūrėdamas į kulinarines knygas. „Žuvis, jūros gėrybės, jautiena, aviena, daržovės – dažniausi produktai, iš kurių gaminu. Valgau namuose, nes noriu žinoti, ką dedu į burną“, - prisipažįsta. Andrius sako, kad po šokių ir dainų projektų maisto gamybos šou bus tikra atgaiva. „Aš tikrai noriu sužinoti maisto gaminimo paslapčių. Kur ko nedėti, ir atvirkščiai. Vienas pasiryžimų – išmokti teisingai iškepti žuvį. Tikiuosi, kad sykiu su dalyviais daug ko išmoksiu „Skonyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar jis nebijo sustorėti, ragaudamas vis naujus „Skonio“ dalyvių šedevrus? „Čia ir visas įdomumas, kad šiame šou bus ragaujama tik po šaukštą. Ir į tą šaukštą dalyvis turės sudėti tai, ką tobulino, ko mokėsi metų metus. O štai tada ir žiūrėsim, kaip dėl skonio nesiginčijama“, - šypsojosi A. Butkus, kuriam patikėta vesti naująjį LNK formatą „Skonis“ („The Taste“).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų