Kulinarinės laidos „La maistas“ grilio šefas Vylius Blauzdavičius, virtuvės šefas Tomas Rimydis ir kviestinė laidos viešnia Skirmantė Sirevičienė, tinklaraščio raudonavirtuve.lt autorė, pasiūlė, ką pagaminti iš moliūgų, kad laiminga liktų visa šeima.
Vyliaus Blauzdavičiaus rekomenduojamas vištienos ir daržovių troškinys moliūge
Vištienos ir daržovių troškinys moliūge
Sotus, jaukus ir sušildantis vištienos troškinys kitaip - moliūge! Daržoves troškiniui galite drąsiai rinktis savo nuožiūra, o vietoje kreminio sūrio puikiai tinka ir kitoks mėgstamas tepamas sūrelis.
Receptą žiūrėkite:
Tomo Rimydžio rekomenduojama moliūgų tartaletė
Gaivi ir jauki moliūgų tartaletė, kurioje tobulai dera visi skoniai - kriaušių ir moliūgų salstelėjimas, aviečių rūgštelė bei kietojo sūrio natos. Tinka valgyti vieną arba patiekti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
Receptą žiūrėkite:
Skirmantės Sirevičienės rekomenduojamas šokoladinis moliūgų pyragas su varškės kremu
Šokoladinis moliūgų pyragas su varškės kremu
Šis pyragas drėgnas, moliūgai jam suteikia nuostabią tekstūrą, o jų skonio visiškai nesijaučia. Varškės kremas puikiai subalansuoja šokoladiškumą. Pyragas sotus, tačiau ne per saldus. Jį iškeps net ir nepatyrusi šeimininkė, nes nėra čia kam nepavykti.
Receptą žiūrėkite:
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.