• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013-2014 metų sezono Europos taurės (Eurocup) krepšinio turnyre bus daugiau komandų, daugiau rungtynių, daugiau emocijų - informuoja oficiali svetainė internete, ir dar daugiau naujovių.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo naujojo sezono keisis antrojo pagal pajėgumą Senajame žemyne krepšinio turnyro reglamentas ir reguliariajame sezone jau žais 48-os, o ne 32-i komandos. Grupėse rungtyniaus ne po keturias, o po šešias ekipas ir komandos turės jau po 10 garantuotų susitikimų.

REKLAMA

Dar viena naujovė, kad taupant komandų laiką ir pinigus, reguliariajame sezone klubai bus suskirstyti į dvi regionines konferencijas pagal geografinį principą. Į kitą varžybų etapą - Last 32 turnyrą - pateks po tris geriausius kiekvienos grupės klubus.

Dar viena naujovė jau palies ir nesėkmingai Eurolygos turnyre rungtyniaujančias komandas- t.y. tos ekipos, kurios nepateks į pajėgiausio Europoje klubinio turnyro Top 16 etapą, toliau prisijungs prie 24 komandų, kurios tęs kovą Last 32 etapo varžybose. Tada 32 ekipos bus padalintos į aštuonias grupes po keturias ir po dvi geriausias iš jų pateks į aštuntfinalio varžybas.

Europos taurės savininkas automatiškai iškovos kelialapį į 2014-2015 metų ULEB Eurolygos turnyrą.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų