6 tortilijoms jums reikės:
500 gramų faršo, 1 kiaušinio, 1 valgomojo šaukšto miltų, 1 valgomojo šaukšto aštraus pomidorų padažo, 1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių, 2 skiltelių česnako, druskos.
Padažas:
200g jogurto, 1 skiltelė česnako, džiovintų krapų, druskos, čili miltelių pagal skonį
Faršą išmaišyti su prieskoniais ir kiaušiniais. Gerai permaišyti, formuoti kamuoliukus ir kepti įkaitintoje keptuvėje. Keptus mėsos koteltukus atvėsinti pora minučių, tuomet susmukinti ir sudėti ant tortilijų, kartu su daržovėmis.
Padažui jogurtą sumaišyti su spaustu česnaku ir prieskoniais. Pagal skonį pagardinti čili milteliais.
Šaltinis: http://skanuskasneliai.blogspot.com/