10 neatrastų kulinarinių sostinių jis surūšiavo remdamasis ne maisto įvairove, bet vietinių aistra maistui, ingridientų kokybe bei gamybos technologijomis.
10. Singapūras
Singapūro maisto festivalis vyksta kiekvienų metų liepą ir geriausiai atspindi vietines kulinarines tradicijas. O jas apibrėžti sunku: čia susimaišęs malajų, kinų, indonezų ir tamilų kulinarinis paveldas. Visų singapūriečių pasidžiavimas – su čili prieskoniais verdamas krabas.
Į geriausių miesto restoranų sąrašą patenka „Lei Garden“, siūlantis klasikinės prancūzų virtuvės delikatesus bei vietinius patiekalus, pavyzdžiui, ant grotelių keptą ryklieną. Kitame restorae „Lau Pa Sat“ galima rasti visą geriausių azijietiškų patiekalų paletę: aštrius makaronus ir keptą morkų pyragą.