• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasaris atėjo, o su juo metas pagalvoti ir apie pirmuosius šaltibarščius. „Gamink su Audrone“ feisbuko grupės autorė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti šaltibarščius ir panaudoti vieną gudrybę, kuri, jos teigimu, šaltibarščius pavers topiniais!

Pavasaris atėjo, o su juo metas pagalvoti ir apie pirmuosius šaltibarščius. „Gamink su Audrone“ feisbuko grupės autorė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti šaltibarščius ir panaudoti vieną gudrybę, kuri, jos teigimu, šaltibarščius pavers topiniais!

REKLAMA

O ji, pasak Audronės, yra marinuoti agurkėliai, kurie šaltibarščiams, ar skystesniems, ar tirštesniems, suteiks ypatingą skonį.

Jums reikės:

1 litro kefyro, 500 gramų marinuotų, pjaustytų, silpnai rūgščių burokėlių, 2-3 marinuotų agurkų, kietai virtų kiaušinių, svogūno laiškų, krapų, druskos.

Į dubenį supyliau ir supjausčiau recepte išvardytus produktus ir gerai išmaišiau. Pateikiau juos su bulvėmis ir buvo labai skanu.

Šaltibarščių sezonas atidarytas, skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų