• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Ingrida įsitikinusi, kad jos gaminasi Kijevo kotletai yra verti 10 balų. Ji juos gamina, nes šis receptas jai atrodo tiesiog idealus: kotletai pavyksta sultingi, gardūs, o paruošti nėra ypač sudėtinga.

Tinklaraštininkė Ingrida įsitikinusi, kad jos gaminasi Kijevo kotletai yra verti 10 balų. Ji juos gamina, nes šis receptas jai atrodo tiesiog idealus: kotletai pavyksta sultingi, gardūs, o paruošti nėra ypač sudėtinga.

REKLAMA

Šį receptą ji siūlo ne tik vakarienei su šeima, bet ir artėjančioms šv. Velykoms, kurių metu norisi palepinti susirinkusius svečius.

Jums reikės:

4 vienetų vištienos krūtinėlių, druskos, pipirų pagal skonį, citrinos sulčių apšlakstyti, 100 gramų sviesto, česnako skiltelių, petražolių, baziliko, nedidelio pundelio svogūnų laiškų, 1 kiaušinio, maltų džiūvėsėlių paniruoti.

Ištirpinkite sviestą iki kambario temperatūros. Į jį įdėkite spaustą česnaką, smulkiai supjaustytą žalumą. Viską gerai išmaišykite, susukite į plastikinį maišelį ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

REKLAMA
REKLAMA

Krūtinėlę įpjaukite įstrižai ir išmuškite. Apšlakstykite citrinos sultimis, užberkite prieskonių, druskos. Vištienos apšlakstymas citrinos sultimis yra pagrindinė gudrybė, kuri suteiks kotletams sultingumo ir drėgnumo.

Ant kiekvienos krūtinėlės dėkite sukietėjusį ir gabalėliais supjaustytą sviestą.

Susukite suktinukus, merkite į kiaušinio plakinį, džiūvėsėlius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų