Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Visada daug miršta, tik reikia išsiaiškinti nuo ko .. :)
Aš išvis prie alyvuogių skonio turėjau priprasti, man jis buvo specifinis ir neskanus, bet dabar Dievinu.. :)
tie tyrimai vieni kitus paneigia greičiau nei yra renkama objektyvi statistika, kuri tiesiogiai korialioja su vienetu, kad galima būtų daryti objektyvias išvadas..
Taip, kai kuriems jis patinka, kai kuriems ne, man asmeniškai jis geresnis už saulegrąžų, ar kitus aliejus.
Aš jį ilgai naudoju beveik nesibaimindamas, dabar galėsiu visiškai nesijaudinti.
Bet jis turi specifinį sknoį. ;D
Ok, žinosim :D
Senai aisku buvo, gi butu kiek mirusiu nuo to.
REKLAMA
REKLAMA
Tyrimas: alyvuogių aliejuje keptas maistas nedidina širdies ligų rizikos