Moderni smūginio užšaldymo technologija šaldytoje mėsoje išlaiko visas maistingąsias medžiagas ir šį produktą ilgai išlaiko šviežią. „Šimto procentų jautiena yra pagardinama prieskoniais ir tą pačią akimirką specialia įranga maltinis yra užšaldomas iki -18 °C temperatūros“, – pastebi „Biovela“ Rinkodaros ir pardavimų departamento direktorius Povilas Vinžanovas. Staigaus užšaldymo dėka mėsa yra išlaikoma šviežia ilgą laiką be jokių specialių priedų.
Pasak P. Vinžanovo, pirkėjų praleidžiamas laikas virtuvėje vis trumpėja, o kriterijai vartojamiems maisto produktams tik auga: „Pirkėjai vis daugiau dėmesio skiria tam, ką valgo, kokia yra produktų sudėtis, kaip išsirinkti greitai paruošiamą ir maistingą produktą“. Dėl to buvo nuspręsta rinkai pristatyti užšaldytus šimto procentų jautienos maltinius.
Jautiena – maistingųjų medžiagų šaltinis, joje yra visos žmogui reikalingos amino rūgštys, gausu mineralinių medžiagų, vitaminų. „Biovela“ šaldytais maltiniais galima gardinti mėsainius, salotas, apkepus, makaronus – visus patiekalus, kuriems reikalinga kokybiška, maistinga, šviežia jautiena. Daugiau informacijos – www.tobulasmesainis.lt.
BIOVELA grupė vienija „Biovela“, „Utenos mėsa“, „Tauragės maistas“ ir kt. prekių ženklus. Metinė įmonių grupės apyvarta siekia per 118 milijonų eurų, gamybos apimtys – apie 47 000 tonų mėsos ir jos gaminių per metus. Iki 55 proc. savo produkcijos eksportuoja į užsienio šalis. Įmonių grupėje dirba virš 1 600 kvalifikuotų specialistų.