Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kai is kuxnios neiseina.
Kad duona tikrai tokia, kuri nebepritinka prie rūkytų lašinių, kaip seniau. Ieškau tokios kuo mažiau saldžios. Dvi rūšys yra geros duonos skirtingų kepyklų, bet reklama neužsiimsiu. Praktiškai pasirinkimas tamsaus pyrago platus, o ne duonos. Visi išpyzdėję, visi ponus vaidina ir perka tokį brūdą. Man net neskanios tos duonos! Kaip sakiau nei prie lašinių, nei prie medaus. Kažkas nesuderinamo iš viso. O perka visi, grobia. Štai to nesuprantu. Net krienuose deda cukraus. Kam ten jis reikalingas aš nesuprantu. Arba kam šalto rūkymo lašiniams skonio stipriklių reikia? Apskritai maisto pranonėje daug absurdo ir natūralaus nieko nėra. Kad ir ekologiški jogurtai. Kai sudėtį visokių E paskaitai, tai apie ekologiškumą ir galvoti nebesinori :)
Na kiek ketčupo tu suvalgai vienu metu? Šaukštą?? Du? Jeigu normaliai maitinsiesi- negausi to cukraus. Kas verčia jus ėsti tuos jogurtus? Aš valgau rūgpienį- ten cukraus nėra. Lašiniuose- nėra. Mėsoje- nėra.... Daržovėse-nėra. Valgykit žmoniškai ir bus tvarka. Negerkit tų visų nesamonių su visokiais dažais ir priedais; yra vanduo, nesaldinta arbata, .... Valgot mėšlą, o po to problemos....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų