• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Didelių kainų kavinėse išgąsdinti poilsiautojai keičia įpročius. Keisti verčia ir pajūrio būsto nuomotojus.

 Didelių kainų kavinėse išgąsdinti poilsiautojai keičia įpročius. Keisti verčia ir pajūrio būsto nuomotojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ieškantys nakvynės vietos Neringoje pageidauja, kad būtų ir galimybė pasigaminti maisto, indai, puodai, virdulys. Viešbučių Nidoje ir Pervalkoje atstovė sako, kad visi jų kambariai – apartamentai, turintys nedideles virtuves.

REKLAMA

Nida – šeimų su mažais vaikais kurortas, tad jos dažniausiai virtuvėlėmis ir naudojasi.

Šią tendenciją patvirtina ir svečių namų savininkas. Iš keleto nuomojamų kambarių virtuvėles turi du, tad šie visada užimti.

Pasak pašnekovo, norintiems pusryčių jis pagamina kokį karštą patiekalą, šaltų užkandžių, sūrio – tai, ką ir pats valgo rytais. Sau patiekalus gaminantys poilsiautojai apgula didžiausią kurorto parduotuvę – neringiškiai savaitgaliais sako vengiantys į ją net eiti – atbaido didžiulės eilės, o ir norimų produktų neberasi. Pirkėjai čia šluoja vaisius, ledus, mineralinį vandenį, batoną, bandeles, pieną, sviestą ir bulves.

REKLAMA
REKLAMA

Poilsiautojai atviri: ne visada per atostogas norisi suktis prie puodų, bet valgyti kavinėse ir restoranuose – brangu.

Pasidairius Nidoje, bene pigiausiai dienos pietus galima gauti už 4 eurus. Kurorte atsiranda vis daugiau naujų maitinimosi vietų, atsidaro restoranų, tad vakarienė gali atseiti ir dešimtis ar net šimtus eurų.

Plačiau apie tai – TV3 reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų