Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
NEVAŽIOK I PALANGA IR NEVERK DEL KAINU PASIRAŠEI MEMORANDUMA KAD KAINOS NEKILS APKNISO JUS VALDŽIA KAIP ASILU.S.
Labai teisingai pasielgė. Jei žmonės būtų vieningi ir nepirktų blynų už tokią kainą, kaina kristų.
Netrinkit komentarų,vistiek pusė žurnalistų yr spalvoti
Tai ko ten eina visi,neitu butu kitaip,absurdas kazkoks visai
Aš protestuoju prieš tokią savivalę ir skelbiu bado streiką!
Graikija, kaimelio užeiga su vaizdu į jūrą ir kalnus.
Pietūs šeimai:
- didžiulė grill lėkštė (kiauliena, aviena, dešrelės, kotletas)
- didelė lėkštė salotų iš vietinių daržovių
- vyno grafinas
- vanduo nemokamai
- desertas nemokamai.

20 eu.
Tokios kavinės turi būti pasmerktos žlugti...
bet turėkit, verslininkai, saiką.
Reiktų nepamiršti kad Palangos ir šventosios restoranai dar ir pinigų plovyklos kurios samdytiems atlikėjams ir t.t. moka grynais, apsieina be sutarčių ir vengia mokėti mokesčius. Visą laiką verkia, kad sunkūs metai, mažiau uždirba, bet grynais taškytis visada turi už ką
@Lietuvis KIEK ATSIMENU JIE TEN VISA GYVENIMA VERKIA KAIP IR GARIUNU TURGUS BET VISI TURI PO 3-5 BUTUS LIETUVOJE IR NEŽINIA KIEK UŽSIENYJE.
Vienas asmuo bendraujantis su restoranais ir žinantis jų sistemas užsiminė, kas jie specialiai sukėlė tokias kainas. Jos yra neadekvačios, bet finansine prasme restoranai uždirba tiek pat, bet turėdami mažiau darbo, mažiau išlaidų ir pan. Kaip pvz.: Pakeli kainas ir tau 1 žmogus atneša pliusą už du žmones. O aptarnauti reikėjo tik tą vieną (mažiau plauti indų, mažiau vaikščiojimo, mažiau inventoriaus dėvėjimosi t.t. ir pan.) O jei pvz restoranas parduotų normaliom, logiškom kainom (patiekalo savikaina + kokie 50 proc pelno), tai toks restoranas lūžtų nuo klientų antplūdžio. Visada būtų sausakimša, daug šurmulio, daug chaoso, daug darbo, daug išlaidų restoranui. Nori to išvengt ir uždirbt tiek pat - pakelk kainas :) O kol yra paklausa, tol taip ir bus. Dvigubas klientų praradimas jiems pofik. Va apsisuktų kokie 80 proc, tai pradėtų ir kainas leisti! Ir tokia logika ne tik restoranų sektoriuje. Kaip jis juokaudamas ir manęs klausia “kaip jums sekasi? Tikriausiai kaip ir visi kiti pakėlėt kainas ir kompensuojat praradimus?”. Bet pas mus prekyba konkursų principu, tai mums taip elgtis neįmanoma. Problemos sprendimas - neiti į restoranus. Bet dabar labai gerai tiems, kas gali leisti sau tokias kainas. Ir ramiau, ir vietų pilna, ir tvarkingiau.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų