Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
kuriuos reikia 9 kartus nuvirti, nes kitaip tai per mažai darbo ir rizikos.
Niekada nepirkčiau ir veltui neimčiau džiovintų grybų. Nebent tuos,kurie nekirmija.
.
.
@Kaimas
visi ekspertai kaip krepšinyje, tik kažkodėl jau olimpiados dešimt metų nematę, taip ir su grybais negali žinoti kas rinko ir kokiame stovyje, ir gal ant butelio kad rankos dreba tai greitai ir dėl svorio įmaišyti vieną kitą keistoką...
nėra jokios problemos,gali nepirkti.
Dauguma Lietuvių yra pyderastai, kurie nulups pinigus ir už suda!
Aš nuskrendu į Gruziją tai su 100euru esu karalius. Ten su 100euru visą savaitę geriu valgau restoranuose ir valgau ką noriu ir kiek noriu ir vynas liejasi per kraštus.
O LT su šimtu eurų esu ubagas
Aš nuskrendu į Gruziją tai su 100euru esu karalius. Ten su 100euru visą savaitę geriu valgau restoranuose ir valgau ką noriu ir kiek noriu ir vynas liejasi per kraštus.
O LT su šimtu eurų esu ubagas
@Tautietis
tu pyder -rusas .nx cia plakies i tautiecius!!!!!!!!!
@Tautietis
skrisk ir neparskrisk
@Tautietis
von ruskurvi nx!!!!!!!!!!!!
@Tautietis
tu ruspyder pirksi gryba ?????????????????
@Tautietis
Ne ubagas, o valkata. Juk p.Seimo narys E.Gentvilas pavadino.
niekaip nepirkčiau turguje grybų ir dar džiovintų.. žmonės dabar sąžinę praradę, gali įsiūlyt bet ką.., kad tik euras kišenėj atsidurtų..
Tokios prekės aipbravykai ar kokios laukinės žolės niekada nekainuos pigiai nes tai nėra masinės gamybos produktas. Tad ir stebėtis nėra ko. O jei brangu tai rudenį prisirenki pats ir niekam nieko ne skolingas.
Uždarbiautojai nemeta lauk jokio grybo. Visi sukirmiję, peraugę, patežę, papuvę grybukai eina džiovinimui. Su "ūkininkų" daržovėmis, vaisiais, kiaušiniais turguose - irgi atsargiai. Perpardavinėtojai prisiperka visko naktiniame turguje, o paskui stumdo kokius agurkus kaip iš savo šiltnamio... Tas pats ir su kiauliena. Perkama iš Lenkijos skerdyklos, čia tik už Lietuvos sienos, po dešine, neprivažiavus Suvalkų. O štai iš vyro pusės giminaičiai augina vištukes. Dar mažus viščiukus rezervuoja žmonės, įsivaizduodami, jog perka kaimišką vištieną. Prisiperka kobų, šeria kombirkormu ir antibiotikais. Per tris mėnesius iš mažučio viščiuko užaugina didžiulį mėsinį keliu kg viščiuką...
Grybuose yra 80–90 proc. vandens, vadinasi, iš kilogramo grybų džiovintų lieka 100–200 gramų.
@Nuomonė
ar nia 10 jievrų su uodega. t.y apie 15.
svarbu,kad po turginių grybukų gliučint nepradėtų
kaip sako ...kas daugiau sveria kg viniu ,ar kg.. plunksnu.kas atspes ????????????
@nu
ka lietuvos rusai atsakys ? ar kg plunksnu sveria daugiau uz kg viniu ????????????????
REKLAMA
REKLAMA
Gyventojai stebisi ne tik baravykų kainomis: „Kilogramo niekas nebeima“