• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiems, kas neįsivaizduoja gyvenimo be gero, sultingo mėsos didkepsnio, nereikia įrodinėti, kur yra toji gardžiausių mėsos patiekalų meka.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau ir tie, kuriems pirmoje vietoje žuvies patiekalai ar įvairios salotos, irgi turėtų atrasti restoraną „Helios Steak House“. Apskritai, šią vietą žinoti privalo visi, kas mėgsta išties skaniai ir sočiai pavalgyti. Ir dar tie, kurie nori likti maloniai nustebinti neaukštomis kainomis už itin aukštą maisto ir aptarnavimo kokybę.

REKLAMA

Patrauklios kainos, ypatinga aplinka

„Jau kelis metus niekaip negalime atsikratyti aukštų kainų baubo, nors taip tikrai nėra. Mūsų kainos tikrai nesikandžioja – priešingai, jos atitinka „krizines“. Tačiau kainų sumažinimas anaiptol nereiškia kokybės suprastėjimo. Nors iš brandintos jautienos išpjovos kepami didkepsniai pasaulyje yra itin brangus malonumas, stengiamės sugriauti šį paplitusį mitą. Norime, kad ir sunkiais ekonominiais laikais žmonės turėtų galimybę apsilankyti restorane ir pasilepinti skaniu, kokybišku maistu ir aukšto lygio aptarnavimu akį džiuginančioje aplinkoje“ - sako restorano „Helios Steak House“ vadovė Rita Stankevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Restoranas „Steak House Helios“ įsikūręs vienoje iš gražiausių Vilniaus vietų – Senamiestyje prie Rotušės. Sultingais, ant grotelių keptais, mėsos kepsniais restoranas garsėja jau ne vienus metus. Mėgstantiems mėsos patiekalus su priedais – kepsniai su įvairiais padažais: pipiriniu, česnakiniu, imbieriniu, kepsniniu, krienų, adžikos. Restorane „Steak House Helios“ galima stebėti maisto gaminimo procesą. Atviroje virtuvės dalyje virš grilio kylančios ugnies liepsnos suteikia nepakartojamą jaukumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gardžios naujovės

Naujasis „Helios Steak House“ virtuvės šefas Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų konditerių asociacijos prezidentas Stanislavas Kizenevičius patobulino restorano meniu, dar labiau padidindamas pagundų gurmanams pasirinkimą. Anot R. Stankevičienės, pats restorano pavadinimas „Steakhouse“ jau nurodo restorano specifiką, - taigi, naujame meniu atsirado dar daugiau „vyriškų“ mėsos patiekalų, pavyzdžiui, jautienos antrekotas su kauliuku. „Tai labai sotus patiekalas - didelis mėsos pjausnys už palyginus nedidelę kainą – 39 Lt, bei kiaulienos nugarinės kepsnys su kauliuku – tik už 25 Lt. Taip pat klientams labai patinka nauja vegetariška užkandėlė, sriuba, atsirado ir keletas patiekalų iš antienos. Šie antienos patiekalai ypač populiarūs žiemą – jų skonis nuteikia Kalėdoms, kadangi jų padažuose yra kvapnaus cinamono, apelsino žievelių ir kitų aromatingų prieskonių. Nepaprastas malonumas ragauti“, – apie atnaujinto meniu patiekalus pasakoja restorano vadovė.

REKLAMA

Ypatingi pasiūlymai

Restorane „Steak House Helios" nuo 12 iki 17 valandos galima užsisakyti ir dienos ar verslo pietus. Kiekvieną dieną yra gaminamas naujas patiekalas. Šalia įprastinių verslo pietų meniu (komplekto kaina 15 Lt ir 19 Lt) dabar atsirado dienos pietų komplektas, kurio kaina tik 12 Lt.

Nepaprasta restorano aplinka, nuostabus vaizdas pro langus, aukščiausios kokybės maistas ir aptarnavimas labai tinka kalėdiniams įmonių, draugų vakarėliams švęsti. „Tiek pati vieta, tiek aptarnavimo lygis, tiek pats maistas už ypatingai patrauklią šventinių vakarėlių kainą – nuo 50 Lt vienam asmeniui, tai ypač vertas dėmesio pasiūlymas. – šypsosi restorano vadovė. – Už jus bus pasirūpinta kiekviena detale, beliks tik smagiai leisti laiką ir mėgautis šaunia draugija.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų