Ji tvirtina, kad kotletukus su krabų lazdelėmis ji kepa ne pirmą kartą. Tai, pasak jos, puikus pasirinkimas, mat krabų lazdelės suteikia ypatingą skonį.
„Mano šeimos nariai liko patenkinti gardžia vakariene“, - teigė Audronė.
Reikės:
0.5 kg.malto kiaulienos ir jautienos faršo arba kokį mėgstate), 1 kiaušinio, 5 vnt.krabų lazdelių, 2 - 3 piene mirkyto batono, maltos mėsos prieskonių, smulkiai pjaustyto svogūno, druskos, žalumos ( aš naudojau džiovintus špinatus), džiūvesėlių ( paniravimui), aliejaus kepimui
Sumaišiau faršą su visais išvardintais recepte produktais ir mažais gabaliukais pjaustytomis krabų lazdelemis.
Kievieną kotletą nedideliu kiekiu apibarsčiau džiūvesėliais ir kepiau keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Kotletukai iškepti, o garnyrui puikiai tiko grietinėle gardinta bulvių košė.
Labai skanus ir greitai pagaminamas patiekalas.
Skanaus!